Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Nrekiq: ZGJEDHJET NË ULQIN KUR T‘I CAKTOJË KRYETARI VUJANOVIQ

Loro NrekicKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar se me partnerët e koalicionit, Forcën dhe Unionin demokratik të Shqiptarëve, u arrit marrëveshje që zgjedhjet lokale në Ulqin të mbahen në afat të rregulltë.

“Do të jenë kur ti shpallë kryetari i shtetit Filip Vujanoviq”, tha ai për media malazeze.

PDS në fund të korrikut ka propozuar partnerëve të vet të koalicionit që zgjedhjet në Ulqin të mbahen në paket me ato në Cetinë, Mojkovac dhe Petnicë, por pas kundërshtimit të Forcës u çua dorë nga ky qëllim.

One comment

  1. “qut ne zbori partiju ti Filip stvori”

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top