Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Numri 17 i Lembës: ÇËSHTJA SHQIPTARE NË FOKUS

Javën e kaluar doli nga shtypi numri më i ri, 17 me radhë, i revistës “Lemba”, që botohet nga SHAI “Art Club”.

Në këtë numër janë botuar artikuj dhe studime, pjesën qendrore  të të cilëve e përbëjnë ato që në fokus kanë çeshtjen shqiptare në dritën e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.Shoqata-Art-Club-Ulqin.1Botimi i këtij numri është mbështetur nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave dhe Shoqata shqiptaro-amerikane “Ana e Malit” nga New Yorku.

Numri i parë i revistës “Lemba” është botuar në vitin 1998.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top