Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

OcistiME: NËNSHKRUANI PETICIONIN PËR NDALIMIN E QESEVE PLASTIKE

Ocisti MeNjë grup i njerëzve me emrin #OčistiME nisi iniciativën për ndalimin e qeseve plastike me të cilën kërkojnë që të zgjidhet problemi që ka Mali i Zi me këtë lloj të mbeturinave.

Për të mbrojtur detin dhe biodiversitetin e tij Parlamenti Evropian pak kohë më parë votoi ndalimin e 10 produkteve prej plastikës njëpërdorimshme.

Ta nënshkruajmë peticionin dhe të dërgojmë mesazhin: Mali i Zi pa qese plastike.

http://bit.ly/plasticbagbanMNE

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top