Saturday , January 19 2019
Lajmi i fundit

ONT: INTERESIMI I MADH I AUSTRIAKËVE

NTOOrganizata nacionale turistike e Malit të Zi në bashkëpunim me partnerët, ndër të cilët ishte edhe Organizata turistike e Ulqinit, prezantojë ofertën turistike për sezonin e ardhshëm në panairin ndërkombëtar të turizmit “Ferien 2018”.

Ky panair përfundon sot në Vjenë dhe tuboi 850 ekspozues nga mbi 80 vende të ndryshme.

Siç theksohet, vizitorëve iu prezantua oferta turistike e Malit të Zi me theks të veçantë në trashëgiminë kulturore, pushimin aktiv dhe ekskursione, ndërsa vërehet interesimi i madh për plazhe, si dhe vlerat kulturore dhe natyrore të vendit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top