Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

ONT: LEGJENDA PËR DULÇINENË NË TELEVIZIONIN KINEZ

CCTV-6电影Në filmin kombëtar të Kinezë “CCTV kanal 6” u emetuan katër reportazhe nga Mali i i si destinacion ideal filmik dhe turistik, njoftohet nga Organizata Nacionale Turistike (ONT).

Nga Ulqini u shfaq legjenda për Dulçinenë nga filmi për Migel de Servantesin.

Ekipi i kanalit CCTV 6 qëndroi në Mal të Zi me iniciativë të ONT e cila realizoi atë vizitë studimore me përkrahjen e Qendrës Filmike nga Mali i Zi dhe organizatave lokale turistike duke përfshirë edhe OT Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top