Monday , June 25 2018
Lajmi i fundit

ONT MZ: MË SË SHUMTI ANKESA NË SEZON NGA ULQINI

Zhelka Radak KukavicicNga Organizata nacionale turistike e Malit të Zi (ONT MZ) është njoftuar se më së shumti ankesa në numrin e Call qendrës të këtij institucioni gjatë këtij sezoni erdhën nga Ulqini.

Ajo tha se në krahasim me vitet e përparshme problemet e shumta janë zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme.

“Ankesat kryesisht kanë të bëjnë me zhurmën (muzika nga objektet hotelerike), mbeturinat, mungesë të rrymës dhe ujit, qiradhënie ilegale të akomodimit, mosdhënien e faturave fiskale dhe mosrespektimin e rregullores në plazhe”, tha për “Pobjeda” drejtoresha e ONT MZ Zhelka Radak – Kukaviçiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top