Wednesday , July 8 2020
Lajmi i fundit

ONT: ULQINI REALIZON GJASHTË PËRQIND TË FJETJEVE NË MZ!?

Plazhi i vogel, Mala Plaza, PanoramaSipas të dhënave të Organizatës nacionale turistike (ONT), në rivierën e Ulqinit realizohen vetëm gjashtë për qind të numrit të përgjithshëm të fjetjeve në Mal të Zi.

Përndryshe, kjo është njëjtë si Kotorri, gati shtatë herë më pak se Budva, tre herë më pak se Herceg-Novi dhe madje 2,5 herë më pak se Tivari fqinj!?

Edhe bëhet fjalë për statistikën zyrtare, ajo tregon rënie drastike turistike të qytetit në tre dekadat e fundit.

Sepse, në vitin 1986 Ulqini ka realizuar rreth një të tretën e xhiros së përgjithshme turistike të Malit të Zi.

One comment

  1. Kja isht sukses i madh i OT Ulqiniedhe j partive ne pushtet

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top