Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Operohet Adnani dhe Mersiha: ÇDO GJË SHKOI MIRË

Adnani dhe MersihaNë klinikën “Liv Hospital” në Stamboll të marten u operuan Adnani dhe Mersiha Resulbegoviq, të cilët nga lindja vuajnë nga paraliza cerebrale.

Sipas fjalëve të prindëve, operacioni kaloi shumë mirë. “Fëmijët ndjehen mire. Nesër fillojnë me ushtrime, ndërsa për 13 ditë është operacioni i radhës”, thane ato.

Siç thonë, mbas operacionit të dytë në këtë klinikë, një vajzë nga Peja, e cila po ashtu ishte e sëmurë nga sëmundja e ngjashme, ka filluar të ecë!

“Çdo gjë varet nga organizimi. Shpresojmë për më të mirën”, thane prindërit e Adnainit dhe Mersihës.

One comment

  1. ndasht Allahu qe te sherohen sa me shpejt dhe suksese per te dy.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top