Thursday , February 20 2020
Lajmi i fundit

CRNVO: TUBIMI PËR BASHKËPUNIMIN DHE MIRËBESIMIN NË MES ADMINISTRATËS DHE OJQ-VE

NH (3)Në Sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mërkurën u mbajt tubimi rajonal “Administrata publike dhe OJQ – të – si të arrihet bashkëpunimi dhe mirëbesimi thelbësor?”.

Në tubim u prezantua hulumtimi të cilin e realizoi Qendra për Zhvillimin e Organizatave Joqeveritare (CRNVO), e që ka të bëjë me bashkëpunimin dhe mirëbesimin e ndërsjellët në mes administratës publike dhe OJQ-ve.

Në tubim ishin të pranishëm edhe përfaqësuesit e Ministrisë së Administratës Publike, gjersa në emër të vetëqeverisjes vendore në Ulqin përfaqësuesit e organizatorëve dhe organizatat joqeveritare nga Ulqini dhe Tivari i përshëndeti nënkryetari i Komunës Astrit Hoxha.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top