Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

Organizata turistike: KONKURSI I RI GJERSA PRITET DREJTORI I RI

Fatmir Gjeka, Fuad HaxhibetiOrganizata Turistike e Ulqinit publikoi të premten konkursin e ri me të cilin shpalli nevojën për 10 operatorë/e në info – pikat.

Kusht është përgatitja e mesme profesionale, pavarsësisht në eksperiencën e punës.

Konkursi zgjatë tre ditë.

Përndryshe, shumica e partive të koalicionit qeverisës pajtohet që sa më parë të kryhet përzgjedhja e sekretarëve të rinj në administratën lokale dhe të drejtorëve të ndërmarrjeve publike ku themelues është vetëqeverisja lokale.

Vendi i drejtorit të Organizatës Turistike në këtë ndarje i takoi Partisë Demokratike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top