Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Organizata turistike: MYSAFIRË SI VITIN E KALUAR

fuad-haxhibeti-1Në Ulqin momentalisht janë të lajmëruar rreth 22 mijë mysafirë, që është në nivel të vitit të kaluar në këtë kohë, deklaroi drejtori i Organizatës turistike Fuad Haxhibeti.

Ai për “Vijesti” tha se numri real i mysafirëve është të paktën tre herë më i madh nga të lajmëruarit.

“Sezonin deri tani kryesisht na e kanë mbajtur mysafirët nga Bosnja dhe disa vende europiane, si Polonia. Vetëm dy ditët e fundit kemi ardhje më të madhe të mysafirëve nga Kosova. Shpresojmë më të mirën”, tha Haxhibeti duke shtuar se në Ulqin ka numër të madh krevatesh dhe se është e vështirë të mbushen të gjithë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top