Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

Organizata Turistike: TURI VIRTUAL I ULQINIT

 

Ulcinj 360Turi virtual i Ulqinit është projekt 3D i territorit të kësaj komune nga ajri.

I tërë Turi Virtual përfshinë, në fazën e parë, 100 panorama 360° të xhiruara nga ajri, në lartësi 25 deri në 400 metër, dhe lidhjen e tyre në tërësi unike.

Ky prezantim i mundëson vizitorit vizitën virtuale të Ulqinit, si dhe shfaqjen e hollësishme të bregdetit dhe të lokaliteteve të rëndësishme turistike, të gjithë lokaliteteve të rëndësishme historike dhe kulturore (objektet fetare, kalatë, arkitekturën tradicionale, muzetë, sitet arkeologjike), si dhe të ofertës turistike të Komunës së Ulqinit.

Turin mund ta shifni në http://ulcinj.travel/me/ulcinj360/ dhe https://ulcinj360.com/.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top