Thursday , August 16 2018
Lajmi i fundit

Osmani pastroi Ranën: ASGJË NUK E KAM VËSHTIRË PËR ULQININ DHE ULQINAKËT

Osman Leskovci 2Është bërë rregull që pas çdo sezoni veror Osman Leskovci (62) të nis pastrimin e trotuarit në Ranë nga çamçakëzët.

„Kjo, tash tre dekada, më jep kënaqësi, sepse kënaqem kur ky vend është i bukur dhe i pastër. E tërë puna zgjat dy javë, ndërsa rezultatet mund të shihen menjëherë“, tha Osmani.

Siç thekson, kjo nuk është punë e lehtë, por për këtë qytet dhe qytetarët e tij asgjë nuk e ka të vështirë.

„Të gjithë këtë e bëjë për para. Nga Komuna, Komunalja dhe Të mirat detare më kanë thënë se do të më qerasin. I falënderoj“, tha Osoja dhe pyet: „Kur të vdes, kush do të më zëvendësoj?“.

3 comments

  1. oso , mas u ba marak se kan me dal boll zavendsa .

  2. Qytetar,qenke katindar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top