Monday , July 13 2020
Lajmi i fundit

Krajë: Monografia për arsimin

Me rastin e festimit të mbi tetë dekada të arsimit në rajonin e Krajës, para pak kohëve nga shtypi doli monografia “Shkolla në Krajë 1929-2009”. Autori i librit është Ali Gjeçbritaj, arsimtar në shkollën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros.

Në mars doli dhe numri i 15 i revistës shkollore “Valët”. Ish punëtorët e arsimit Fatima dhe Ramazan Markoviq, të cilët sot jetojnë në SHBA, për çdo vit e ndajnë pensionin për botimin e kësaj revistë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top