Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

OT: GJITHNJË E MË SHUMË GJERMAN NË RIVIERËN E ULQINIT

Ulqin, Ulcinj, PanoramaNë tre javët e para të këtij muaji në rivierën e Ulqinit pushojnë 5.640 mysafirë nga Gjermania që është 2,5 herë më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, tregojnë të dhënat e Organizatës Turistike.

Në numrin e përgjithshëm të mysafirëve Gjermanët mbulojnë nëntë përqind, njëjtë si turistët nga Bosnja dhe Hercegovina, gjersa numri i turistëve të evidentuar nga Serbia është më i lartë për tre për qind.

Numri më i madh i turistëve, rreth 37 për qind, në këtë periudhë ishin nga Kosova, gjersa vitin e kaluar përqindja e tyre ishte vetëm 15 për qind, që është, para së gjithash, rezultat i aksionit më efikas të lajmërimit të mysafirëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top