Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

OT: NË FUNKSION 10 PIKA TURISTIKE – INFORMATIVE

Panorama Jadran. Mala plazaNga Organizata Turistike e Ulqinit njoftuan se këtë sezon janë në funksion dhjetë pika turistike – informative në territorin e tërë Komunës.

Pika është hapur edhe në pikën kufitare Sukubinë, në të cilin polica kryen kontrollin e lajmërimit të mysafirëve që kanë pushuar në rivierën e Ulqinit.

„Kjo, para së gjithash bëhet për shkak të sigurisë së vet mysafirëve, por edhe në interes të qiradhënësit të akomodimit. Lajmërimi i qëndrimit është obligim ligjor, ndërsa lartësia e taksës së banimit në Ulqin, me vlerë 70 cent, është më e ulëta në Bregdet“, thonë nga OT dhe shtojnë se është evidente që mysafirët lajmërohen më shumë se vitet e mëparshme

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top