Saturday , January 18 2020
Lajmi i fundit

OT: NË RIVIERË TË ULQINIT PUSHOJNË 46.000 MYSAFIRË

Organizata turistike, Turisticka organizacijaSipas të dhënave të Organizatës Turistike, në rivierën e Ulqinit pushojnë 46.035 mysafirë ose tetë për qind më shumë se vitin e kaluar.

Vizitë të mirë shënojnë hotelet dhe kampet në të cilët janë të akomoduar rreth 30 për qind turistë më shumë se në të njëjtën ditë vitin e kaluar.

Mbi 95 për qind e mysafirëve të cilët qëndrojnë në Ulqin kanë pasaportë të huaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top