Monday , February 24 2020
Lajmi i fundit

OT: NË RIVIERËN E ULQINIT 2300 MYSAFIRË

Në rivierën e Ulqinit nga fundi i kësaj javë qëndrojnë rreth 2400 turistë, është deklaruar portalit UL-info në Organizatën turistike.

Shumica qëndron në hotele, 1117, derisa në kampet e Ulqinit janë të vendosur 67 mysafirë të huaj.

Në Organizatën turistike vlerësojnë që në akomodimet private janë të strehuar rreth 1100 turistë.

Në këtë institucion theksojnë që nga java e ardhshme në punktet e tyre turistike – informative të cilët do të jenë të vendos në territorin e kësaj komunë do të mund të lajmërohet qëndrimi i mysafirëve dhe të paguhet taksa e banimit. Tani për tani kjo gjë është e mundur në hapësirat e OT.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top