Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

OT: NË ULQIN SEZONI VAZHDON, MBI 28 MIJË TURISTË TË REGJISTRUAR

pUNKTINga Organizata Turistike u njoftua se të premten numri i atyre të cilët pushimin e kalojnë në Ulqin është 28.043.

Siç theksohet nga ky institucion, numri i mysafirëve të evidentuar është katër herë më i lartë se në fillim të shtatorit vitin e kaluar.

Në akomodimin privat janë regjistruar 23.686 turistë, në hotele pak mbi 4.000, ndërsa në pushimore dhe kampe 352 mysafirë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top