Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

OT: OFERTA E ULQINIT PREZANTOHET NË NIVELIN MË TË LARTË

TO (1)Kishim prezantim shumë të mirë në Prishtinë dhe presim që për festat e një majit mijëra Kosovarë të pushojnë në rivierën e Ulqinit, njoftohet nga Organizata Turistike.

Përfaqësuesit e Komunës së Ulqinit dhe OT-së në krye me kryetarin Loro Nrekiq, nënkryetarin Astrit Hoxhën dhe drejtorin Fatmir Gjekën morën pjesë në panairin tradicional të turizmit në Prishtinë, dhanë intervista për mediet e shumta, biseduan me zyrtarët e lartë qeveritar, duke përfshirë edhe ministrin e turizmit Endrit Shalën.

Në prezantimin e Ulqinit ishin të pranishëm funksionarët e Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit të Malit të Zi, pronarët e agjencive, qiramarrësit e plazheve dhe punëtorët e shumët turistik.

Me këtë rast u organizua manifestimi “Ditët e Ulqinit” në kryeqytetin e Kosovës, në të cilin ishin përfaqësuesit diplomatic të Malit të Zi në Prishtinë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top