Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

OT: PIKAT NË QENDËR TË QYTETIT, NË PINJESH DHE NË PLAZHIN E MADH

IMG-6e046bc54d5efc12b6c64c6311791535-VPër shkak të lajmërimit më të madh të mysafirëve Organizata Turistike hapi tre pika të reja turistike – informative, njoftohet nga ky institucion.

Pikat e reja gjenden në rrugën kryesore të qytetit (në ndërtesën e Shtëpisë së Mallrave), pastaj në Pinjesh, në Plazhin e Madh, pran Kanalit të Kripores.

“Në këtë mënyrë dëshirojmë t’i lehtësojmë mysafirëve dhe qiradhënësve të akomodimit procedurat e lajmërimit të qëndrimit, gjegjësisht që ky proces ligjor të kryhet sa më shpejtë”, thonë nga OT.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top