Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

OT: PJESËMARRJE NË PANAIRIN E TURIZMIT NË PRISHTINË

Në Panairin e sivjetëm të turizmiz, udhëtimeve dhe hotelerisë, të 11 me radhë i cili mbahet nga data 28 deri më 30 maj në Prishtinë, do të prezantohet ofera turistike e Ulqinit për sezonin e ardhshëm.PrishtinaOrganizata turistike e Ulqinit ka marrë me qira stendën në panair, ndërsa është dakorduar pjesëmarrja në programin e disa televizioneve me përcjellje kombëtare në Kosovë.

Pikërisht më 28 maj fillon manifestimi i madh ekonomiko-turistik „Ditët e qershisë“ në mostar. Komuna e Ulqinit është parner i këtij panairi në të cilin do të mblidhen rreth 300 ekspozues nga dhjetë qytete evropiane.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top