Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

OT: PO PUNOJNË KATALOGUN E QIRADHËNËSVE TË AKOMODIMIT

Panorama Ulcinj, UlqinOrganizata Turistike e Ulqinit përfundoi grumbullimin e dokumentacionit të nevojshëm për hartimin e Katalogut të akomodimit.

Bëhet fjalë për përmbajtjet e regjistruara në hotele, kampe dhe në akomodimin privat për sezonin e ardhshëm.

Shtohet se ky material do të përdoret për aktivitetet promovuese në vend dhe jashtë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top