Monday , May 21 2018
Lajmi i fundit

OT: PRESIM SEZON TË SUKSESSHËM DHE RRITJE TË NUMRIT TË MYSAFIRËVE

Minir KaramanagaNë qytetet bregdetare janë në vijim përgatitjet për sezonin veror, njofton Antena M.

Siç thuhet, në Organizatën turistike të Ulqinit me optimizëm shikojnë drejt verës së ardhshme.

„Besoj që, nëse gjykojmë në bazë të të gjithë informatave të cilat i grumbullojmë nga prezentimet dhe panairet përgjatë Europës, që mund të presim një sezon të suksesshëm dhe rritje të numrit të mysafirëve në krahasim me vitin 2016“, tha për këtë medium Minir Karamanaga.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top