Friday , October 18 2019
Lajmi i fundit

OT: TË MËRKURËN FILLON PANAIRI NË BERLIN

ITB BerlinPanairi kryesor ndërkombëtar i turizmit ITB (International Tourismus – Borse) do të mbahet prej me 6 deri me 10 mars në Berlin.

Në këtë manifestim edhe këtë vit do të grumbullohen organizatat nacionale dhe lokale turistike, ndërmarrjet hotelerike, turoperatorët dhe ofrues të shumtë të shërbimeve nga më shumë se 180 vende të botës.

Në ITB-në e sivjetmë në Berlin do të jetë edhe Organizata Turistike e Ulqinit dhe së bashku me një sërë punëtorësh të tjerë turistik do të prezantojë ofertën e rivierës së Ulqinit për sezonin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top