Wednesday , October 28 2020
Lajmi i fundit

OT: TË MËRKURËN PREZANTIMI I TURËS VIRTUALE

Ulcinj 360Organizata Turistike e Ulqinit praktikisht ka përfunduar realizimin e projektit shumë interesant dhe të dobishëm i cili do të ndihmojë promovimit më të mirë të ofertës së qytetit, njoftohet nga ky institucion.

Siç theksohet, bëhet fjalë për turën virtuale, Ulcinj 360, https://ulcinj360.com/, ndërsa faza e parë me 100 panorama të xhiruara nga ajri përfundoi. Turi virtual përfshinë të gjithë monumentet dhe bukuritë natyrore të kësaj komunë.

Prezantimi i fazës së parë Ulcinj 360 do të bëhet të mërkurën, me 21 gusht, në hotelin “Mediteran”, me fillim në ora 20.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top