Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

OT: TË PREMTEN NË RANË DREJN ABAZI, MIRSA SELIMOVIQ DHE FOLKLORET

Dren AbaziMe qëllim të zgjatjes së sezonit turistik gjatë tërë këtij muaj do të mbahen një sërë manifestimesh kulturo – artistike në Ulqin, njoftohet nga Organizata Turistike.

Siç theksohet, në kuadër të „Dolcinium International Festival“, të premten, me 6 shtator, në Ranë do të organizohet koncerti i grupeve folklorike ndërkombëtare.

Me këtë rast publikut të Ulqinit dhe mysafirëve të cilët pushojnë këtu do ti prezantohen Dren Abazi dhe Mirsa Selimoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top