Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

OT: TË REGJISTRUAR RRETH 45.000 MYSAFIRË

Pika, Punkt, OT, TONë Rivierën e Ulqinit sot pushojnë gati katër here më shumë mysafirë të regjistruar se një vit më herët në këtë periudhë, njoftohet nga Organizata Turistike.

Siç theksohet, gjithsej janë të evidentuar 44.674 mysafirë, prej të cilëve 40.000 janë në akomodimin privat.

Në hotelet e Ulqinit pushojnë 4.395 mysafirë, ndërsa në pushimore dhe në kampe 425 mysafirë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top