Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

OT: TURISTË PESË PËR QIND MË SHUMË

Plazhi i vogel, Mala plazaNë fillim të shtatorit në rivierën e Ulqinit pushojnë pesë për qind më shumë mysafirë se në të njëjtën periudhë vjet, njoftohet nga Organizata turistike.

Siç thuhet, në Ulqin sot janë të regjistruar diç më pak se 3700 mysafirë, prej të cilëve 85 për qind të huaj.

“Sikur moti të ishte më i mirë, me siguri numri i mysafirëve do të jetë më i madh”, lajmërojnë nga ky institucion dhe shtojnë që, sipas rezervimeve në hotele, pritet vizitë e mirë edhe gjatë shtatorit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top