Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

OT: ULQININ E VIZITOI GRUPI I GAZETARËVE NGA AUSTRIA

GazetarëtOrganizata Turistike dhe Organizata Nacionale Turistike në Ulqin organizuan këto ditë qëndrimin e grupit studimor të gazetarëve nga mediet e njohura Austriake.

Ato u njoftuan me ofertën turistike të Komunës së Ulqinit dhe vizituan monumentet natyrore dhe kulturore të qytetit.

Gazetarët e e medieve nga Austria u akomoduan në objektet hotelerike të kompanisë “Karisma”, ku iu organizua pritja solemne.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top