Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Pajoviq: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZA NË BUNË

Darko Pajovic, Darko PajoviqDeputeti i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq do të iniciojë seancë dëgjimore të ministrit të zhvillimor dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtorit të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare Rajko Baroviq për shkak të pagesës së paligjshme të shtëpizave në Bunë.

Lideri i kësaj parti ka njoftuar se seancën dëgjimore e kërkon edhe për shkak të “shpenzimit të mjeteve financiare të cilat mblidhen për këtë gjë, e që nuk dihet se ku këto para përfundojnë”.

Thuhet se parat e mbledhura nuk investohen në territorin e komunës së Ulqinit, duke përmendur faktin se vetëm në vitin 2012 dhe 2013 janë nënshkruar kontratat me vlerë prej mbi 3,2 milion euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top