Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Pallati Venecija: MYSAFIRË SHKA “STANKO DRAGOJEVIQ”

Kori i përzier i Shoqërisë kulturo-artistike “Stanko Dragojeviq” do të mbaj të enjten, më 27 qershor, në Pallatin Venecia, koncert i cili do të filloj në ora 21. Në program janë veprat e  Rahmanjinov, Dimitrov, Shvedov, Brukner, Arkadell,Mokranjac, Bozhiq, Petroviq dhe Taminxhiq.

Mysafirë special i koncertit do të jenë ansambli vokal “Assa voce”.

Kori i “Stanko Dragojeviq” është Shoqëria më e vjetër kulturo-artistike në Mal të Zi, fillimet e së cilës datojnë para 130 viteve. Kultivojnë traditën e këndimit klasik të korit, e në repertor të ansamblit janë një numër i madh i këngëve spirituale nga mjeshtrit e vjetër deri tek kompozitorët e ri.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top