Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Panairet e Turizmit në Beograd dhe Prag: OFERTA E ULQINIT PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Sajam Beograd 1Nën sloganin „Vera është më afër seç mendoni“ në Panairin e Beogradit prej me 21 deri me 24 shkurt të vitit 2019 do të mbahet Panairi i 41 Ndërkombëtarë i Turizmit.
Në këtë manifestim turistik më të madh dhe më të rëndësishëm në Evropën Juglindore do të marrë pjesë edhe Organizata Turistike (OT) e Ulqinit. Veçanërisht për faktin se për Ulqinin tregu turistik i Serbisë është shumë i rëndësishëm.
Në të njëjtën kohë do të mbahet panairi i turizmit në Prag, ku OT Ulqin po ashtu do të prezantojë ofertën e qytetit për sezonin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top