Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

Panairi i mobilerisë në Budva: SHPËRBLEHET MOBILERI “ERALD”

panair (1)Mobileri „Erald” për të dytin vit radhazi merr pjesë në Panairin e Mobilerisë në Budva, Mali i Zi.
Këtë vit kompania paraqitet me një stendë të mirë organizuar në një sipërfaqe më shumë se 200 m2.
Falë organizimit të mirë dhe produkteve me një dizajn të shkëlqyer, Mobileri Erald arriti të fitojë çmimin si kompania e tretë e Panairit të Mobilerisë nga Kompania organizuese.
Mobileri Erald ka prezantuar këtë vit prodhime të ndryshme dhe modele të shumëllojshme për të gjithë klientët e interesuar, me një gamë të gjerë produktesh siç janë: karriget, poltronat, tavolinat, kolltuqet, dhomat e gjumit, kuzhina dhe prodhime të tjera. Ne ofrojmë cilësinë më të mirë në treg së bashku me çmimet me konkurruese.
Mobileri “Erald” sh.p.k realizon prodhimin në bazë të kërkesës, e cila vjen nga partnerët tanë në Shqipëri, Kosovë, Mal iZi, Greqi, Gjermani, Belgjikë dhe Angli.

panair 4Mobileri “Erald” sh.p.k me adrese Qereke, Kruje , Km 13 ne AutostradenTirane – Fushe Kruje, Shqiperi ka filluar aktivitetin e saj që më 08.10.1997 në fushën e prodhimit dhe tregtimit të mobiljeve prej druri dhe materialeve ndihmëse.
Sot Kompania zotëron një hapësirë të përgjithshme prej 15.000 m2, nga të cilat 5.500 m2 janë ndërtesa për prodhimin e mobiljevedhe 1.500 m2 ekspozitë, 45 punëtorë, ku midis tyre, specialist të cilët mbartin kualifikime e kompetenca profesionale të padiskutueshme.
panair 3Kompania sot disponon kapacitete prodhuese dhe specialistë e një staf drejtues të kualifikuar. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh si kolltukë, poltrona, karrike, tavolina, stola, mobilje për zyra e shkolla, dhoma gjumi të modeleve dhe materialeve të ndryshme.
Misioni ynë është zgjerimi i tregut si dhe plotësimi i kërkesave të tregut me çdo lloj artikullitë mobilimit dhe për çdo lloj hapësire.

WEB :WWW.MOBILERIERALD.COM
WWW.FACEBOOK.COM/MOBILERIERALD
EMAIL: MOBILERIERALD@YMAIL.COM
NR CEL: +355682065006panair 2

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top