Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Panairi i turizmit në Beograd: PARALAJMËRIME TË MIRA PËR SEZON

Në Beograd sot përfundon Panairi i 39 i turizmit në të cilin morënsajam turizma BG 2 pjesë 1.200 ekspozues nga 55 vende.

Në këtë panair u prezantua edhe Organizata turistike e Ulqinit, ndërsa nga kompanitë nga Ulqini ishin NHT “Riviera e Ulqinit”, “Albatros”, “Laguna” dhe kamp “Safari“, “Continental”, “Prego”, “Hot”, “Llolla” dhe “Eneida apartamentet”, si dhe sipërmarrësit dhe agjencitë tjera nga Ulqini.

Sipas fjalëve të drejtorit të OTU mr. Fuad Haxhibetit, panairi ishte shumë i vizituar dhe interesimi për Ulqin ishte i madh.

Gjatë vitit të kaluar ky qytet u vizitua nga 23.299 mysafirë nga Serbia të cilët realizuan 189.455 bujte apo katër për qind më shumë se një vit më parë.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top