Thursday , January 23 2020
Lajmi i fundit

Panairi i turizmit në Londër: MARRIN PJESË OT DHE KARISMA

LondraMali i Zi edhe këtë vit prezanton ofertën turistike në panairin më të rëndësishëm ndërkombëtar World Travel Market (WTM), i cili të mërkurën përfundon në Londër.

Në stendën e Malit të Zi ofertën e vet e prazantojnë organizatat lokale turistike ndër të cilët është edhe Ulqini, si dhe kompanitë duke përfshirë Karismen.

Ky panair grumbullon rreth 5000 ekspozues nga mbi 180 vende të botës, mbi 50.000 profesionist nga fusha e turizmit dhe mbi 2000 përfaqësues të medias.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top