Saturday , November 28 2020
Lajmi i fundit

Panairi Internacional i Librit në Podgoricë: PREZANTOHET LIBRI PËR SERVANTESIN NË ULQIN

RodicioLibri i gazetares së njohur nga Spanja, Angela RodicioDulcinium. El amor perdido de Cervantes” (Ulqini. Dashuria e humbur e Servantesit), u prezantua të mërkurën në Panairin Internacional të Librit në Podgoricë.

„Më janë nevojitur gati 20 vite që ta shkruajë këtë libër. Tani e kam zemrën plotë“, tha Rodicio e cila iu drejtua publikut përmes mesazhit të incizuar.

Siç ajo shpjegoi, ajo nuk arriti të vijë në Mal të Zi për shkak të problemeve shëndetësore.

Botuesi Vlladimir Vojinoviq dhe përkthyesja nga gjuha spanjolle Isidora Grgur paralajmëruan se kjo vepër interesante vitin e ardhshëm do të përkthehet në gjuhën malazeze.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top