Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Shërbimi i Parkingut: PIKA E KARIKIMIT ELEKTRIK TË AUTOMJETEVE EDHE NË ULQIN

Elektricne punioniceNdërmarrja “Shërbimi i Parkingut” nga Ulqini në bashkëpunim me vetëqeverisjen vendore, filloi aktivitetet për rregullimin e hapësirës për vendosjen e pikës për karikimin e automjeteve elektrike në lokalitetin përgjatë anës së djathtë të Bulevardit “Teuta”, në afërsi të objektit gastronomik “Kallaba”.

Pika e karikimit elektrik të automjeteve i është ndarë Shërbimit të Parkingut përmes programit të përkrahjes së projekteve që kanë synim zhvillimin e qëndrueshëm.

Vendosja e këtyre pikave karikuese është pjesë e projektit Zhvillimi i Turizmit me Karbon të Ulët në Malin e Zi të cilin e realizon UNDP në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit, me përkrahjen financiare të GEF-it. (M.K. “Dan”).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top