Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Parking Shërbimi: PO BËJMË SINJALIZIMIN E RRUGËVE,

Parking (5)Ne ditët ne vijim, ndermarrja “Parking servisi” është duke bër sinjalizimin horizontal dhe vertikal ne qytetin tonë.

Siç theksohet, me këtë veprim jepet edhe sinjali pozitiv përgatitjeve për sezonin turistik të cilët të gjithë e mirëpresim.

“Edhe njëherë lusin qytetarët për mirëkuptim”, shtojnë nga “Parking Shërbimi”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top