Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Parqet nacionale: TRUPI KËSHILLUES PËR KRIPOREN

kriporjaKëshilli drejtues i Parqeve nacionale ka vendosur që të formojë trupin këshillues për Kriporen në mënyrë që të kontribuohet në bashkëpunim më efikas në mbrojtjen, zhvillimin dhe promovimin e kësaj hapësire.

Duke pas parasysh që Këshilli drejtues vendos për formimin e trupave punues, në këtë rast do të plotësohet trupi këshillues i formuar më herët nga institucionet të tjera në mënyrë që të kontribuohet në bashkëpunim më efikas në mbrotjen, zhvillimin dhe promovimin e hapësirës së Kripores.

Nga 24 gushti i vitit 2015 Parqet nacionale janë qiramarrës i tërë pronës së Kripores.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top