Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Pas 27 orëve: ULQINI FITOI RRYMËN

Rryma, StrujaPak pas orës 15.30 të premten, gjegjësisht pas plotë 27 orëve, qytetarët e Ulqinit fituan energjinë elektrike.

Së bashku me temperaturën e ulët të ajrit, situatën më të vështirë e ka bërë mungesa e ujit në pjesën  më të madhe të komunës.

Për shkak të prishjes, të enjten dhe të premten ishte e vështirësuar jo vetëm jeta e njerëzve, por edhe funksionimi i administratës dhe tërë ndërmarrjeve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top