Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

PD: KOMANDANTËT E UÇK-SË DO TA PROVOJNË PAFAJËSINË E VET EDHE NË HAG

Partia demokratikeKumtesë për opinion e Partisë Demokratike

Partia Demokratike përshëndet qasjen tejet morale të komandantëve të ish UÇK-së ndaj vendimeve të gjykatave ndërkombëtare.

Jemi të bindur se ato edhe në Hag dhe në çdo vend tjetër do të provojnë pafajësinë e vet, siç bënë gjithmonë deri tani, kur ishte më e nevojshme, ato dëshmuan vendosmërinë dhe përgjegjësinë e tyre.

Republika e Kosovës si shtet i ri demokratik u ballafaqua deri tani me një sërë sfidash dhe problemesh. Jemi të sigurt se nga kjo situatë do të gjejë zgjidhjen më të drejtë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top