Monday , May 21 2018
Lajmi i fundit

PD: KONGRESI ME 8 PRILL, MBI 200 DELEGATË

Partia demokratikeKumtesë për opinion të Partisë demokratike.

Partia Demokratike eshte ne vazhden e organizimit te Kongresit te saj te II zgjedhor i cili do te mbahet me 8 prill.

Gjithashtu informojme publikun e gjere se pjesemarrja e te nje numri te madh te delegateve (mbi 200), interesimi e te rinjeve per tu anetaresuar ne kete parti dhe kyçjen e tyre ne organet udheheqse te PD-ës si dhe dakordimi te terminave me mysafiret nga Kosova, Shqiperia dhe rajoni, jane arsyet kryesore qe Kongresi shtyhet per nje muaj.

Padyshim, atmosfera e pergjithshme ne partine tone sinjalizon dhe siguron qe drejtuesit dhe anetaret e strukturave udheheqese do te zgjidhen ne Kongres ne menyre transparente dhe demokratike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top