Saturday , December 15 2018
Lajmi i fundit

PD: NË MBLEDHJEN E KQ DO TË ZGJEDHIN NËNKRYETARËT

Kongresi i PDNë Kongresin e Partisë demokratike i cili u mbajt të shtunën në Ulqin u zgjodh Këshilli i ri qëndror i kësaj partie nacionale shqiptare prej 57 anëtarësh.

Në mbledhje të këshillit e cila do të mbahet deri në fund të prillit do të zgjidhjen nënkryetarët e partisë.

Pritet që këto funksione ti takojnë anëtarëve nga Ulqini, Ana e Malit dhe Kraja.

Për lider të PD-së në Kongres u zgjodh Fatmir Gjeka, për zëvendës kryetar Gëzim Hajdinaga.

 

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top