Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

PDS dhe PD: BUXHETIN PËR VITIN 2018 TA MIRATOJË PUSHTETI I RI

Kuvendi Komunal i UlqinitBuxheti i Komunës së Ulqinit për vitin e ardhshëm duhet ta sjellë pushteti i ri lokal i cili do të formohet mbas zgjedhjeve të cilët do të mbahen me 4 shkurt, mendojnë në Partinë demokratike të socialistëve dhe Partinë demokratike.

Prandaj, siç mëson Portali Ul-info, përbërja ekzistuese e Kuvendit komunal do të sjellë vendimin për financim të përkohshëm.

Parlamenti i Ulqinit me këtë rast do të miratojë edhe rebalancing e buxhetit për vitin e ardhshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top