Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

PDS: SHTATË ANËTARË TË KËSHILLIT QËNDROR NGA ULQINI

Milo DjukanovicPartia Demokratike e Socialistëve mbajti të dielën kongresin në të cilin u zgjodhën organet e ri të kësaj parti.

Në Këshillin Qëndror të kësaj partie më të madhe opozitare në të ardhmen do të jenë shtatë anëtarë nga Ulqini.

Ato janë Bojan Gjakonoviq, Loro Nrekiq, Majlinda Kurt, Aleksandër Daboviq dhe Drita Llolla. Anëtarë sipas funksionit do të jenë kryetari i Këshillit Komunal të PDS-së Mr. Sead Osmanoviq dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Luigj Shkrela.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top