Thursday , August 16 2018
Lajmi i fundit

Për angazhimin rreth Kripores: MIRËNJOHJE PËR AMBASADORËN SHTAJNAKER

GudrunIsh ambasadorja gjermane në Mal të Zi Gudrun Elizabet Shtajnaker ka fituar shpërblimin e organizatës ekologjike gjermane “Euronatur” për kontributin e vet për Kriporen.

Shtajnaker iu dorëzua mirënjohja të mërkurën në ishullin e luleve në Mainau në Liqenin e Bodenit.

Përndryshe, fitues e përparshëm të këtij shpërblimi janë, përveç të tjerëve edhe Nelson Mandela, prici Çarlls dhe Mihail Gorbaçov.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top