Thursday , February 21 2019
Lajmi i fundit

Për familjet në nevojë: “BEREQETI” SHPËRNDAU 100 PAKO DHE 100 KUPONA

BereqetiShoqata ‘Bereqeti’ e Mexhlisit të Bashkësisë islame në Ulqin shpërndau 100 pako ushqimore dhe 100 kupona në vlerë prej 25 euro.

Aktivistët e Bereqetit realizuan shpërbdarjen e pakove ushqimore të siguruara nga bamirësit vëndas për familjet në nevojë dukë u munduar kështu të sjellim edhe më tepër gëzim në ditët që vijojnë.

Poashtu Bereqeti siguroi edhe 100 kupona në vlerë prej 25 euro me të cilat, përfituesit e tyre mund të blejnë vet artikujt ushqimorë që kanë nevojë ne bashkëpunim me donatorët dhe afaristët vendas.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top