Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Per fundjavë në Ulqin: TURNEU NDËRKOMBËTAR I GAZETARËVE SPORTIV

TURNEU NDËRKOMBËTAR I GAZETARËVE SPORTIVTurneu ndërkombëtar i gazetarëve sportiv “Panajot Pano” do të mbahet për herë të parë këtë vit në Ulqin.
Turneu që organizohet për hir të legjendës së futbollit shqiptar Panajot Pano, vitin e kaluar u mbajt në Tetovë, ndërsa para dy viteve në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë.
Në këtë turne do të marrin pjesë mbi 200 gazetarë sportiv nga të gjithë trojet shqiptare, por edhe me një skuadër nga Gjermania, përkatësisht “Dojçevele”.
Turneu në fjalë është programuar të zhvillohet në datat 8 dhe 9 mars.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top