Friday , October 2 2020
Lajmi i fundit

Për Këshillin e ri gjyqësor: DY KANDIDAT PREJ ULQINIT

Sudski savjet, Keshilli gjyqesorAnëtarët e Këshillit për sistem politik, drejtësi dhe administratën e Kuvendit të Malit të Zi kanë vërtetuar listën për Këshillin gjyqësor. Ndër 14 kandidat gjenden dhe dy juristë nga Ulqini: Loro Markiq dhe Nail Rexha.

Markiq është avokat shumëvjeçar dhe anëtarë i Komitetit malazez të Helsinkit për të drejtat e njeriut.

Rexha ishte sekretar i Kripores, nënkryetar i komunës së Ulqinit dhe funksionar shumëvjeçar i Partisë demokratike të socialistëve.

Në krye të Këshillit gjyqësor është kryetarja e Gjykatës së lartë të Malit të Zi Vesna Medenica.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top